На розвиток лісового господарства передбачили 2,5 млн грн з обласного бюджету

15 лютого 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Охорона і захист лісів, їх раціональне використання та відтворення – основні завдання Програми розвитку лісового господарства Львівщини на 2017 – 2021 роки, ухваленої 14 лютого на сесії Львівської обласної ради. На її фінансування цьогоріч передбачили 2,5 млн грн з обласного бюджету.

Програма визначає основні напрямки збалансованого розвитку лісового господарства області. "Вони спрямовані на посилення екологічних, соціальних та економічних функцій, охорону і захист лісів, їх раціональне використання та відтворення", - розповів начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

“Обов’язок постійних лісокористувачів Львівщини – вести лісове господарство так, щоб забезпечувати збереження біологічного різноманіття лісів, їх високої продуктивності та відновлювальних процесів", - представляючи Програму наголосив він.

Серед очікуваних результатів виконання Програми керівник Львівського УЛМГ назвав збереження біологічного різноманіття та покращення лісоресурсного потенціалу області; лісовідновлення на усіх ділянках, де були проведені суцільні вирубки та ін.

Слід зазначити, що обласна цільова Програма розвитку лісового господарства Львівської області на 2017 – 2021 роки розроблена Львівським ОУЛМГ спільно з постійними лісокористувачами області, Національним лісотехнічним університетом України, департаментом економічної політики Львівської облдержадміністрації та громадськими організаціями. 

loda.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас