Львівська облрада затвердила програму розвитку лісового господарства на 5 років

15 лютого 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Львівська облрада затвердила обласну цільову Програму розвитку лісового господарства Львівської області на 2017 – 2021 роки.

«За» це рішення проголосували 50 депутатів на сесії 14 лютого, передає кореспондент ІА ZIK.

«Завданням програми є завдати імпульс у розвитку лісового господарства, щоби збалансувати екологічні, економічні та соціальні функції лісового господарства області», – зазначив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

На програму передбачається 2,5 млн грн з обласного бюджету. Очікуються кошти з державного бюджету та з небюджетних джерел. Загалом понад 648 млн грн упродовж 2017 року.

«Важливий ідеологічний чинник, що обласна рада не кидає напризволяще розвиток лісового господарства», – переконаний А.Дейнека.

У 2017 році Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства планує провести лісовідновлення на площі 3 тис. га, виростити 285 тис. штук стандартного садивного матеріалу, провести заготівлю ліквідної деревини від рубок поліпшення якісного складу деревостанів в об’ємі 300 тис. кубометрів, заготівлю деревини від рубок головного користування 570 тис. кубометрів. Читайте більше тут:

zik.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас