У лісгоспах Львівщини проводять весняні толоки по очищенню лісів від сміття

11 квітня 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

ДП «Славське лісове господарство» бере активну участь у Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». На території лісгоспу вже розвішано 250 шпаківень біля садиб лісництв, у лісових масивах вздовж доріг, але всі – поблизу населених пунктів. Проведено весняну толоку, під час якої на території підприємства почищено від сміття 8 км доріг та 6 км берегів річок, розчищено кілька джерел. Також прибрано садиби лісництв: побілено дерева, відремонтовано огорожі, прибрано газони, клумби, підстрижено живоплоти тощо.

Крім того, вже традиційно, серед учнів шкіл, які знаходяться в зоні діяльності лісгоспу, проводиться конкурс на кращий малюнок і твір на тему «Людина та ліс». За результатами конкурсу буде вибрано переможців, які отримають грошові премії від підприємства.

Лісівниками також проводиться масова робота з громадськістю: висвітлення методів ведення лісового господарства у засобах масової інформації, бесіди з учнями, читання лекцій на природоохоронну тематику, залучення дітей до проведення певних лісокультурних робіт (зелене живцювання, догляд за шкільним відділенням лісових розсадників) тощо. Ще одним із завдань Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» є висадка дерев та чагарників, здебільшого декоративних. 

ualis.com

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас