Відбувся ювілейний ХХ Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу

7 вересня 2017р, Новини. Прес-служба

6 вересня 2017 року на базі ДП «Тетерівське ЛГ» Київського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся ХХ Всеукраїнський конкурс-змагання вальників лісу.

Змагання, яке присвячене до Дня працівників лісу, відбулось в урочистій обстановці.

В змаганнях прийняло участь 34 учасники, які представляли обласні управління лісових та мисливських господарств України та лісові коледжі.

Львівську область на конкурсі представляли: переможець обласних змагань, багаторазовий призер республіканських змагань Кухта Володимир Романович- вальник лісу ДП «Радехівське лісомисливське господарство», та юніор Рибак Василь Васильович вальник лісу ДП «Сколівське лісове господарство».

По загальній кількості балів (1532) у нелегкій боротьбі Кухта В.Р. виборов перше місце . В цьому році Кухта В.Р. пятнадцятий раз представляв Львівщину на республіканських змаганнях.

За ці роки він двічі виборював 2 місце і сім разів 3 місце. В наступному році в складі збірної України він буде представляти Україну на світовому чемпіонаті вальників лісу, який буде проходити в Норвегії.

Серед юніорів, наш наймолодший учасник змагань Рибак В.В. з загальною кількістю балів на всіх етапах (1365) зайняв 3 місце.

Відділ лісових ресурсів
машин та технологій.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління