Лісівники України та Польщі реалізують спільні виробничі проекти

13 листопада 2017р, Новини. Прес-служба

За ініціативи професора Національного лісотехнічного університету (м. Львів) Івана Сопушинського відбулась робоча навчально-виробнича поїздка до Польщі спеціалістів лісового господарства України. Зокрема наша делегація завітала до лісового коледжу в м. Тухоля та до ДП «Запорово лісове господарство».

У складі делегації був і головний лісничий Берегометського державного лісомисливського господарства Іван Акришора. А ще Роман Дадак (Технологічний коледж НЛТУ України), Степан Сохнацький (ДП «Жовківське лісове господарство»),

Микола Данилюк (Верховинська районна рада, Івано-Франківська область).

Ось що про поїздку розповів Іван Акришора:

- Польськими колегами в ДП « Запорово лісове господарство», зокрема його директором Станіславом Варпечовскім, його заступником Тереси Валос, інженерами нагляду Анджеєм Валосом та Марціном Яновським, було добре організовано виїзди до лісових угідь, на деревообробні підприємства та господарства з вирощування декоративних рослин.

Польські та українські лісівники домовилися реалізувати такі спільні навчально-виробничі проекти: закладання плантацій для вирощування декоративної деревини: клена – явора, ялиці білої тощо; відвідування польськими колегами лісогосподарських підприємств Буковини; студентські практики, стажування і професійний обмін спеціалістами лісового господарства між українськими та польськими лісовими підприємствами.

Прес-служба БДЛМГ

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління