Виявлено лісопорушників

17 листопада 2017р, Новини. Прес-служба

10 листопада 2017 року в Гійченському лісництві ДП «Рава-Руський лісгосп» працівниками державної лісової охорони лісгоспу виявлено лісопорушника, який скоїв самовільну рубку чотирьох дерев ясена та одного дерева дуба, сума шкоди завданої лісовому господарству становить 12231 грн. За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення на жителя села Діброва Сокальського району.

Під час патрулювання державною лісовою охороною ДП «Золочівський лісгосп» у Зозулівському лісництві 11.11. та 13.11.2017 року виявлено трьох лісопорушників, - жителів сіл Зозулі, Підлипці та Єлиховичі, які скоїли самовільну рубку двох дерев сосни та шести дерев ясена, сума шкоди завданої лісовому господарству становить 4758 грн. За даним фактом на лісопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення.

15 листопада 2017 року у Верхньо-Висоцькому лісництві ДП «Боринський лісгосп» працівниками державної лісової охорони лісгоспу виявлено місцевого жителя, який скоїв самовільну рубку двох дерев ялини (смереки), сума шкоди завданої лісовому господарству становить 4643 грн. За даним фактом складено протокол про адміністративне правопорушення на лісопорушника.

Під час патрулювання державною лісовою охороною ДП «Самбірський лісгосп» у Черхавському лісництві 10.11. та 15.11.2017 року виявлено трьох лісопорушників, - жителів села Блажів Самбірського району та села Воля Старосамбірського району, які скоїли самовільну рубку дерева породи модрини, бука, дуба та осики, сума шкоди завданої лісовому господарству становить 15398 грн. За даним фактом на лісопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення. По одному випадку самовільної рубки лісопорушником на даний час оплачено шкоду завдану лісовому господарству в сумі 5973 грн.


Відділ охорони, захисту лісу
та мисливського господарства
Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління