Володимир Бондар: "Завдяки лісовим рейдовим бригадам незаконні рубки ялинок, у порівнянні з минулим новорічним періодом, зменшилися вдвічі"

18 січня 2018р, Новини. Прес-служба

У новорічно-різдвяний період 2017-2018 років завдяки посиленій роботі лісових рейдових бригад кількість незаконно зрубаних ялинок, у порівнянні з минулорічним періодом, зменшено вдвічі. Про це повідомив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар.

Якщо у минулорічний період було зафіксовано майже 2,4 тис. незаконно зрубаних новорічних дерев, то у цьому році їхня кількість становила 1,2 тис.

Володимир Бондар також зазначив, що завдяки співпраці рейдових бригад державної лісової охорони з працівниками правоохоронних органів, екологічними інспекторами та громадськістю вдалося значно збільшити відсоток сплати адміністративних штрафів та шкоди, заподіяної лісу.

«З правопорушників стягнено майже 44 тис. гривень штрафів, це близько 90% від загальної суми. За заподіяну шкоду лісу «чорні лісоруби» ще додатково заплатили майже 202,3 тис. гривень», - повідомив заступник Голови Держлісагентства.

Окрім того, Володимир Бондар розповів, що за новорічно-різдвяний період 2017-2018 років лісогосподарські підприємства, підпорядковані Держлісагентству, реалізували більше 557 тис. новорічних дерев, які були вирощені на спеціальних плантаціях, без шкоди для лісу та навколишнього середовища.

 dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління