Держлісагентство посилює контроль за заготівлею та реалізацією деревини для припинення зловживань, - Володимир Бондар

30 січня 2018р, Новини. Прес-служба


16За результатами колегії Державного агентства лісових ресурсів, заступник Голови відомства Володимир Бондар підписав наказ, який, зокрема, зобов’язує начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарств і керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держлісагентства, посилити контроль за заготівлею та реалізацією деревини.

«Забезпечити ведення електронного обліку деревини на лісогосподарських підприємствах з внесенням інформації про всю заготовлену і реалізовану деревину до системи електронного обліку деревини та забезпечити реєстрацію укладених договорів в системі», - йдеться у наказі.

Володимир Бондар доручив посилити контроль за виконанням договорів купівлі-продажу деревини, укладених за результатами аукціонних торгів, та виходом ділових сортиментів і розподілом дров’яної деревини на технологічну та паливну.

Також наказом зобов’язано припинити реалізацію підвідомчими лісогосподарськими підприємства деревини за прямими договорами підрядникам, що виконують роботи по заготівлі деревини та не беруть участь в аукціонних торгах.

Окрім того, заборонено реалізовувати споживачам дубову дров’яну деревину для технологічних потреб виробничо-технічного призначення.

«Керівництво Держлісагентства буде й надалі працювати над встановленням нових правил заготівлі та реалізації деревини, щоб викорінити будь-які зловживання у цьому питанні. Ця робота складна, системна, і ми будемо її робити», - наголосив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар. 

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління