Робота рейдових бригад підвідомчих підприємств

9 лютого 2018р, Новини. Прес-служба


Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, постійно проводять рейдову роботу з охорони державного лісового фонду та державного мисливського фонду.

Станом на 09.02.2018 року вісімнадцятьма рейдовими бригадами лісогосподарських підприємств проведено 158 рейдів з охорони лісу та державного мисливського фонду. В результаті проведеної роботи складено 57 протоколів на лісопорушників (сума штрафів – 8,2 тис.грн., сума завданої шкоди становить 141,2 тис.грн.), в тому числі:

- за незаконну рубку – 51 протокол (сума штрафів – 4,3 тис.грн., сума завданої шкоди становить 141,2 тис.грн.);

- порушення правил полювання 6 протоколів (сума штрафів – 3,9 тис.грн.);

Під час патрулювання мисливських угідь ДП "Буське лісове господарство" 04 лютого 2018 року близько 2 години дня рейдовою бригадою підприємства на території Соколянської сільської ради, було виявлено сліди автомобіля, які вели до лісового масиву. Працівники державної лісової охорони спільно з районним мисливствознавцем Хомичем В.В. виявили в лісовому масиві трьох місцевих жителів з гладкоствольною зброєю. В ході перевірки документів даних осіб встановлено, що вони перебувають в лісовому масиві без документів на право полювання. На порушників правил полювання складені протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності.


Відділ охорони, захисту лісу
та мисливського господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління