СПІЛЬНА ПРАЦЯ — ЗАПОРУКА УСПІХУ

14 березня 2018р, Новини. Прес-служба

13 березня 2018 року у Головному управлінні Держпраці у Львівській області відбулася робоча зустріч з питань охорони праці, в якій взяли участь головний спеціаліст Відділу використання лісових ресурсів Держлісагентства Мусійовський А.Й., заступник начальника Головному управлінні Держпраці у Львівській області Стецько А.Я., заступник начальника-головний інженер Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Гром’як Ю.О. та головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій управління Степанишин В.М.

А.Й. Мусійовський, який впродовж цього тижня проводить відомчий контроль з охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ, зауважив, що тільки спільні дії і заходи працівників лісового господарства та наглядових органів призведуть до покращення стану охорони праці та профілактики виробничого травматизму. І Львівська область є флагманом у цих питаннях, на яку рівняються інші.

А.Я. Стецько відмітив, що дана зустріч проводиться в рамках Договору про співробітництво між ГУ Держпраці у Львівській області та Львівським ОУЛМГ і спільних Комплексних заходів направлених на покращення стану охорони праці та підвищення ефективності здійснення відомчого контролю з метою зниження виробничого травматизму на підприємствах лісового господарства. Увагу було акцентовано на проведенні спільних нарад, семінарів, круглих столів, конференцій, зустрічей з питань виконання підприємствами облуправління нормативно-правових актів з охорони та безпеки праці, наданні методичної і практичної допомоги підприємствам Львівського ОУЛМГ щодо створення безпечних і здорових умов праці на робочих місцях, зниження рівня виробничого травматизму. 

Посадові особи Львівського ОУЛМГ подякували А.Я. Стецьку за ініціативу проведення даної зустрічі, відмітили велику роботу інспекторів Держпраці, яку вони проводять з питань охорони і безпеки праці та запевнили присутніх у подальшій співпраці.

Насамкінець, було запропоновано провести наступну зустріч у такому форматі в квітні місяці 2018 року під час заходів з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці.


Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління