Виробничу програму другого кварталу сформовано

26 березня 2018р, Новини. Прес-служба

Завершилась епопея з проведенням аукціонних торгів необробленою деревиною заготівлі другого кварталу 2018 року. Відповідно лісогосподарські підприємства завершили формування виробничої програми.

Отже, у другому кварталі планується до заготівлі 184,7 тис. м3 деревини, в т. ч. 139,9 тис. м3 від рубок головного користування.

На власну переробку буде використано 49,1 тис. м3 необробленої деревини; на власні потреби – 4,3 тис. м3; для потреб соціальної сфери – 35,8 тис. м3 лісопродукції. Усі підприємства передбачили у своїх програмах забезпечення паливними дровами об’єкти соціальної сфери, для місцевого населення – діловою деревиною для ремонтів та будівництва житла, для забезпечення потреб учасників АТО та їх сімей.

Для потреб деревообробної промисловості на аукціонні торги було виставлено 81,6 тис. м3 необробленої деревини, з якої було реалізовано 70 тис. м3, або 85,8 %. Це свідчить про досить високий попит на необроблену деревину на внутрішньому ринку.

З метою більш повного забезпечення переробників сировиною, у квітні – травні місяці планується проведення додаткового аукціону з продажу необробленої деревини заготівлі другого кварталу.

Зведена інформація (виробнича програма 2-го кварталу 2018 року) по Львівському ОУЛМГ представлена у таблиці.


Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління