Проведення уроків знань з учнями шкіл Самбірщини

29 березня 2018р, Новини. Прес-служба

 З 21 березня в ДП «Самбірський лісгосп» стартувала Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках». Цього року затяжна зима дещо віддалила проведення основних заходів Акції – залучення учнівської молоді до посадок лісу, але не завадила лісівникам підприємства проводити підготовчі уроки знань, лекції в школах.

На початку тижня працівники Комарнівського лісництва зустрілися з учнями шкільного лісництва «Лісолюби», що діє на базі Бірченської ЗОШ I-II cт., та учнями Підзвіринецької ЗОШ Городоцького району. Про заходи, які будуть проводитися на наших теренах в весняний період розповідали начальник Комарнівського лісорозсадника Залога Андрій Михайлович та майстер лісу Шукель Володимир Володимирович.

Працівники державної лісової охорони розповіли підростаючому поколінню про важливість  посадки молодого лісу, шанобливе ставлення до оточуючого середовища, правила поведінки в лісі. Велика увага приділялася і на аспектах практичного залучення учнів та їх викладачів до створення лісів, облаштування місць відпочинку у парках і скверах, допомога  у розвішуванні шпаківень, проведенні дослідницької роботи в лісорозсаднику.

   Вкладаючи свої сили в процес лісовідновлення юні серця не зможуть в подальшому зламати деревце, кинути папірець на землю чи завдати шкоди пташці, адже вкладаючи своє серце і працю в роботу діти навчаються шанобливо ставитися до навколишнього світу. 

За інформацією ДП "Самбірський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління