На Львівщині проходить загальнообласна толока

31 березня 2018р, Новини. Прес-служба

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 05 березня 2018 року №191/0/5-18 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» 31 березня 2018 року в області відзначається День довкілля та проходить загальнообласна толока.

Сьогодні, у рамках весняної толоки на території всіх державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проводяться роботи з благоустрою, впорядкування та озеленення територій садиб лісництв, прилеглих територій, зон відпочинку та еколого-просвітницьких об’єктів.

Також лісівники спільно з представниками інших відомств, учнівською молоддю та всіма небайдужими проводять упорядкування парків, скверів, алей, розчищення водних джерел, берегів річок від сміття, прибирання смуг відводу автомобільних доріг.

Загалом, заплановано провести прибирання та благоустрій 19 рекреаційних пунктів вздовж автодоріг загальнодержавного значення, 5 рекреаційних зон та 36 зон короткотермінового відпочинку, а також привести до належного естетичного вигляду 149 територій лісництв після осінньо-зимового періоду,

Участь у заходах, приурочених до відзначення в області «Дня довкілля» візьмуть більше 1500чол. працівників державної лісової охорони, держаних лісогосподарських підприємств та Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління