На Бродівщині озеленили школу та створили «Сад героїв»

5 квітня 2018р, Новини. Прес-служба


Школярі Дубєвської ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району на чолі зі своїм керівником Надією Прихідько розробили проект озеленення території школи. В рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» бродівські лісівники вирішили допомогти здійснити проект школярів та надали декоративні рослини для озеленення: ялівець козацький, форзицію, тую західну колоновидну.

Долучилися до роботи не тільки діти, а також працівники школи, односельчани, місцевий парох о.Мирон, ЗМІ і звичайно ж, працівники лісгоспу. Роботу розпочав о.Мирон молитвою про успішну роботу.

Приємно було спостерігати, як школярі старанно озеленюють територію і скільки радості в очах людей від того, що своїми руками вони роблять світ, у якому живуть, іще кращим. Директор Дуб’євської школи Надія Прихідько щиро подякувала лісівникам ДП «Бродівський лісгосп»» за підтримку. Діти ж казали, що тепер будуть брати участь в усіх акціях лісівників.

Також, у вівторок, 3 квітня, міський голова з працівниками міської ради, громадянами міста, лісівниками у рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» і акції «Посади «Сад героїв», ініційованої ДП «Бродівський лісгосп», посадили молоді дерева.

Як зазначив міський голова Белей А.А., працівники держлісгоспу мають намір назвати його в честь героїв України.

Донедавна на цьому місці була стара, занедбана територія. Спільними зусиллями підготували площу і посадили саджанці туї колоновидної 40шт. і 4 шт. сформованого декоративного посадкового матеріалу.

Молоді деревця було вирощено бродівськими лісівниками. У планах лісівників району посадити ще не одне дерево, щоб жителям міста і району колись було приємно помилуватися ними.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

За інформацією ДП «Бродівський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління