Весна – гаряча та продуктивна пора для лісівників

17 квітня 2018р, Новини. Прес-служба

Щорічно ДП «Золочівський лісгосп» проводить акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Цьогоріч в рамках акції було організовано садіння лісових культур у Нестюківському лісництві кварталі 34 виділі 41,1 на площі 1 га.

За доброю традицією значну допомогу лісівникам надають шкільна та студентська молодь. Так активну участь в заході взяли студенти Поморянського професійного ліцею.

До акції також долучилися голова Золочівської районної державної адміністрації В.Й. Недзельський, заступник голови РДА І.М. Нижник, заступник голови районної ради А.В. Леськів, депутат районної ради В.А. Ляшовський, голова Бібщанської сільської ради А.О. Туркевич, працівники Нестюківського лісництва й адміністрація Золочівського лісгоспу.

Під час цього еко-заходу висадили саджанці дуба звичайного на площі один гектар. Колектив Золочівського лісгоспу висловлює велику вдячність усім учасникам, котрі долучилися до акції „Майбутнє лісу у твоїх руках”.

Віримо, що з легкої руки небайдужих людей наша спільна домівка, наш рідний край, стане кращим та ошатнішим для нас і майбутніх поколінь.


За інформацією ДП «Золочівський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління