Капелани Гарнізонного храму з військовими висадили понад 6 тис. дерев у Рава-Руському лісгоспі

26 квітня 2018р, Новини. Прес-служба

У Рава-Руському лісгоспі висадили 6,3 тис. дерев

У понеділок, 23 квітня, військові капелани Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла разом з військовослужбовцями Нацгвардії висадили 6,3 тис. дерев на території Рава-Руського лісництва. Про це 24 квітня ZAXID.NET повідомив настоятель Гарнізонного храму св. апп. Петра і Павла о. Степан Сус.

«У Львові є три дерев’яні храми, що входять до структури військового капеланства УГКЦ, – це храм Стрітення Господнього на Клепарівській, храм у студмістечку Львівської політехніки та храм біля ботанічного саду Лісотехнічного університету. Тому ми вирішили віддячити природі за дерево, використане на їх будівництво, посадивши ліс. Ми самі звернулись у Рава-Руський лісгосп і його працівники надали нам саджанці та територію під новий ліс. Акцію допоміг організувати наш парафіянин, який працює у лісгоспі», – сказав о. Степан Сус.

Фото о. Степана Суса

За його словами, участь у акції взяли 10 капеланів, 7 нацгвардійців та подружжя Василя та Роксолани Лончини – лікарів зі США з українським корінням. За день висадили 6,3 тис. дерев.

«Хочу наголосити, що державні лісгоспи щовесни влаштовують такі висадження дерев і всі саджанці надають самі. Але часто їм потрібна допомога у робочій силі. Тому я закликаю цілі колективи та організації долучатися до таких акцій й озеленювати нашу природу», – додав о. Степан Сус.

zaxid.net

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління