На сторожі лісу

3 травня 2018р, Новини. Прес-служба

Перед засіданням колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке відбулось 27 квітня, було проведено огляд транспортних засобів державних лісогосподарських підприємств, які використовує державна лісова охорона для патрулювання лісових масивів та мисливських угідь.

Керівники рейдових груп доповідали про технічний стан та оснащення автомобілів, в тому числі GPS-трекерами, забезпечення форменим одягом, засобами зв’язку та спецзасобами захисту.

Із всіх оглянутих автомобілів та укомплектування кращий був автомобіль та рейдова група ДП «Стрийський лісгосп». Вони були забезпечені форменим одягом з відповідними знаками відмінностей державної лісової охорони, укомплектовані засобами зв’язку (переносними раціями, мобільними телефонами, біноклями, теплевізорми, сертифікованими засобами фото-, відео фіксації, нагрудними камерами та спецзасобами захисту).


Окрім цього, при патрулюванні лісових масивів в пожежонебезпечний період рейдові автомобілі додатково укомплектовуються ранцевими лісовими оприскувачами, каністрами з водою, спецодягом, засобами пожежогасіння, що дає можливість рейдовим групам виконувати різні завдання.

За підсумками огляду всім державним лісогосподарським підприємствам було рекомендовано провести дооснащення автомобілів та забезпечити працівників державної лісової охорони достатніми засобами зв’язку та спецзасобами захисту. Через 3 місяці буде проведено повторний огляд транспортних засобів та рейдових груп.

Відділ охорони, захисту лісу
та мисливського господарства
Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління