ПІДБИТО ПІДСУМКИ МІСЯЧНИКА ОХОРОНИ ПРАЦІ

8 травня 2018р, Новини. Прес-служба

У квітні 2018 року на підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства організовано та проведено Місячник охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Для цієї роботи було створено оргкомітети, розроблено відповідні заходи, проведено семінар-наради, зустрічі, круглі столи, обстеження, цільові перевірки і огляди-конкурси з охорони праці та культури виробництва, вшановано пам'ять загиблих та травмованих на виробництві і висвітлено ці питання на сайтах підприємств та у засобах масової інформації.

В рамках Місячника охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ проведено ряд заходів щодо профілактики виробничого травматизму, а саме: організовано позачергове навчання і перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб за участю фахівців Львівського ОУЛМГ, Головного управління Держпраці у Львівській області, страхових експертів Фонду соціального страхування; створено Музей знарядь праці у НПП «Сколівські Бескиди»; здійснено добровільне медичне страхування працівників ДП «Славське лісове господарство»; представлено експонати, буклети і рекламну продукцію лісогосподарських підприємств на I Львівському форумі з охорони праці; проведено колегії та виїзні семінари з охорони праці.

По результатах оглядів-конкурсів з охорони праці та культури виробництва премійовано кращі колективи структурних підрозділів-переможців конкурсу та окремих працівників за кращі показники роботи з безпеки праці на суму 162060 грн. і надано допомогу сім’ям загиблих та травмованих на виробництві працівників на суму 55300 грн.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління