Суб’єктам підприємницької діяльності області!

11 Червня 2018р, Новини. Прес-служба

 

Львівська обласна рада прийняла рішення №698 від 15.05.2018 року «Про погодження лімітів на спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань».

Львівською обласною державною адміністрацією видано розпорядження від 06.06.2018 №552/0/5-18 «Про затвердження лімітів спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань» для постійних лісокористувачів області.

Заготівля другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань (ягоди, гриби, лікарські рослини) для потреб виробничої та комерційної діяльності відносяться до спеціального використання і проводиться за плату на підставі спеціального дозволу - лісового квитка.

Суб’єктам підприємницької діяльності для отримання дозволу (лісового квитка) на заготівлю (плодів, ягід, грибів тощо) необхідно звертатись до постійних лісокористувачів (лісогосподарських підприємств), яким затверджені ліміти у встановленому порядку.

Надходження коштів від сплати рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів будуть спрямовані на рахунки місцевих рад та рахунки постійних лісокористувачів (лісогосподарських підприємств). Розміри рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань і заготівлі другорядних лісових матеріалів на 2018 і наступні роки затверджені рішенням Львівської обласної ради від 25.04.2017 року №427.

Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління