Аукціонні торги

13 Червня 2018р, Новини. Прес-служба

11 червня 2018 року відбулись аукціонні торги необробленою деревиною державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі третього кварталу 2018 року. Торги проводила ТБ «ТСБ «Галконтракт».

Торги проходили у дві сесії.

Перша сесія проходила в електронному форматі. Участь у електронних торгах прийняло 35 учасників, покупців необробленої деревини.

Для учасників торгів лісові господарства виставили 30084 м3 лісопродукції, з яких було придбано 23509 м3 (78,1 %). Результати електронних торгів представлені у таблиці.

Друга сесія відбувалась у звичному режимі торгів «з голосу». Тут для потреб переробників було виставлено 35394 м3. Участь у торгах прийняло 120 учасників – покупців необробленої деревини. Усі результати другої сесії торгів «з голосу» представимо після отримання результатів торгів.

Уже склалась традиція проводити благодійний аукціон для неповносправних дітей. І на цей раз також перед аукціонними торгами проводився розпродаж картин, котрі намалювали діти. Це такий жест доброї волі зі сторони переробників деревини для надання допомоги дітям.

Слідкуйте за нашими новинами.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління