У Трускавці в рамках III Форуму місцевого розвитку обговорили майбутнє лісів Карпат

22 Червня 2018р, Новини. Прес-служба

«Що чекає на ліси в Карпатах?». Цій темі сьогодні, 22 червня, була присвячена дискусійна панель у межах ІІІ Форум місцевого розвитку. Участь в ній взяли заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, Посол Сейму Республіки Польща Анна Палюх, голова Сколівської районної ради Львівської області Микола Романишин.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин акцентував увагу на двох головних викликах – це всихання насаджень та суспільна недовіра до працівників лісової галузі. У цих питаннях, перш за все, повинен бути баланс між економікою і екологією на місцях, і дедалі більше схилятись в бік екології.

Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар доповів про стан та перспективи розвитку лісового господарства України, та наголосив на те, щоб лісівники чули суспільство, а суспільство чуло лісівників.

У рамках дискусії начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека презентував проект створення лісорозсадницького комплексу з вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою та розповів про хід його реалізації на базі державного підприємства «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр», проектна потужність якого складає більше 3 млн. шт. сіянців.

Заручились підтримкою лісівники і виступом посла Сейму Республіки Польщі Анни Палюх.

Віриться, що майбутнє лісів Карпат буде надійним.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління