Рада лісового сектору

5 липня 2018р, Новини. Прес-служба

    4 липня 2017 р. в обласній державній адміністрації відбулось засідання Ради лісового сектору під головуванням директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Филипіва Р. С.

На засіданні директором департаменту було презентовано розроблену програму по формуванню рейтингу деревообробних підприємств області. Згідно цієї програми враховані показники офіційної звітності фіскальної служби.

        В програму рейтингування було включено 203 деревообробні підприємства нашої області.

      Для того, щоб ця програма мала фінансовий вислід для деревообробників, прийнято рішення про стимулювання перших тридцяти підприємств рейтингу додатковою поставкою сировини за прямими угодами.

      

 

    Порядок поставки сировини розповів начальник Львівського ОУЛМГ Дейнека А. М. Для розуміння загальної потреби в додатковому обсязі сировини необхідно деревообробним підприємствам заповнити запропоновану департаментом таблицю, де вказано скільки, якої сировини додатково потрібно підприємству на третій квартал.

   В дискусії щодо поставок сировини по прямим угодам виникло питання ціни на пиловник дубовий. Переробники ставлять питання щодо її пониження на 20 – 30 % . Начальник управління пояснив присутнім порядок формування ціни по лісогосподарських підприємствах. На даний момент, у звязку з тим, що на аукціонних торгах третього кварталу не було реалізовано жодного лоту по сировині дуба, його реалізація проходитиме за прямими угодами та по цінах, що були сформовані на торгах другого кварталу.

     

  На закінчення Филипів Р. С. представив присутнім координатора Ради лісового сектору при Львівській ОДА Вовка А. І. Запропоновано усі проблемні питання, що виникають у діяльності деревообробних підприємств, направляти п. Вовку А. І. для опрацювання та вирішення.

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління