Черговий крок в побудові лісорозсадницького комплексу

17 липня 2018р, Новини. Прес-служба

       Лісівники Львівщини продовжують реалізацію проекту на базі державного підприємства «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» - «Реконструкція виробничо-складських приміщень під цех посіву та влаштування теплиць, лісорозсадника по вул. Львівській, 10 в смт. Брюховичі».

Проектом передбачається реконструкція існуючих виробничо-складських приміщень під цехи посіву та упаковки саджанців, та влаштування розсадника для вирощування сіянців лісових порід. За даним проектом річна потужність комплексу становить близько 3 млн сіянців на рік із закритою кореневою системою, а із залученням тепличних комплексів лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ + 3 млн шт. сіянців із закритою та +4 млн шт. сіянців із покращеною кореневою системою.

Минулого тижня відбулись поставки обладнання шведської фірми ВСС АВ для цеху посіву (бункер-дозатор, установка для заповнення касет субстратом, лінія посіву, гравітаційний сепаратор, касети для посіву в них листяних рослин, рами для касет та інше обладнання), а також поливальні рампи в теплиці та на поля дорощування. Встановлення даного обладнання буде відбуватися серпні-жовтні 2018 року шведськими спеціалістами.

Розсадник включатиме цех посіву, три теплиці, п’ять полів дорощування та цех пакування сіянців. Кожна теплиця буде оснащена автоматичною підвісною установкою поливу. Поля дорощування призначаються для дорощування сіянців після теплиці та будуть мати автоматичні установки для поливу та притінення. Цехи будуть оснащені автоматичною лінією посіву в контейнери та лінією упаковки сіянців для подальшої їх відправки.

       Одночасно повідомляємо, що  закупівля обладнаня для реалізації проекту будівництва лісорозсадницького комплексу здійснюється за кошти державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

Відділ лісового господарства Львівського ОУЛМГ 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління