Шановна громадо Ясниської сільської ради та інші зацікавлені представники громадськості!

25 липня 2018р, Новини. Прес-служба


Державне підприємство «Львівське лісове господарство» в рамках розробки «Проекту положення про інформування громадськості щодо лісогосподарських заходів…», розпочало процедуру інформування громадськості про рубки, заплановані на території Ясниської сільської ради Яворівського району Львівської області.

Представники громадськості, а особливо мешканці сіл Буда, Діброва, Задебрі, Лісопотік і Озерське до 1 серпня 2018 року можуть подавати свої пропозиції щодо запланованих ДП «Львівський лісгосп» лісогосподарських заходів. Підприємство врахує всі пропозиції при остаточному плануванні лісогосподарських заходів. Якщо ж деякі пропозиції не можуть бути враховані, підприємство зобов’язується надати свою обґрунтовану відмову. Матеріали розгляду пропозицій будуть опубліковані до 10 серпня.

ДП «Львівський лісгосп» пропонує ознайомитися з переліком усіх запланованих лісогосподарських заходів на території Ясниської сільради. Матеріали містять перелік ділянок із зазначенням кварталу, виділу, географічних координат, площі, виду назви лісогосподарських заходів і запланованих рубок, об’єм деревини, що планується для заготівлі на кожній із ділянок. Матеріали супроводжуються картою з нанесенням всіх запланованих у рубку ділянок, яку розробив ДП «Львівське лісове господарство» спільно з Всесвітнім фондом природи WWF в рамках проекту «Лісова варта».

З матеріалами можна ознайомитися на дошці оголошень Ясниської сільської ради, а також у Ясниській сільській раді і на сайті ДП «Львівський лісгосп» www.lvivlg.com.ua у розділі «Механізми громадського контролю».

Свої пропозиції щодо запроектованих лісогосподарських заходів надсилайте за адресою:

79054, м.Львів, вул.Яворницького, 8б, ДП «Львівський лісгосп»

електронна адреса: Lviv.Lisovuy@ukr.net

тел: (032) 297-61-21

ДП «Львівський лісгосп»

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління