У Львівському ОУЛМГ відбулась технічна нарада за результатами базового лісовпорядкування в ДП «Турківське лісове господарство»

13 серпня 2018р, Новини. Прес-служба


Сьогодні, 13 серпня в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства було проведено технічну нараду за результатами проведених польових робіт з базового лісовпорядкуваня в ДП «Турківське лісове господарство». 

Участь в нараді взяли представники Львівської державної лісовпорядної експедиції, Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та ДП «Турківське лісове господарство».

На нараді було розглянуто запроектовані лісогосподарські заходи на наступний 10-річний ревізійний період, зокрема обсяги проведення рубок головного користування, рубок догляду за лісом та площі лісовідновлення.

За результатами наради було запропоновано максимально перейти на вибірково-поступову систему рубок головного користування і запропоновано Львівському ОУЛМГ підготувати звернення до ВО «Укрдержліспроект» щодо вдосконалення програмного забезпечення, яке здійснює розподіл ділянок за системами рубок.

Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації звернуто увагу на збереження об’єктів природно-заповідного фонду, зокрема відображення старовікових лісів і врахування пропозицій про створення національного природного парку «Бойківщина».


Відділ лісового господарства

Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління