Відбулись аукціонні торги

12 вересня 2018р, Новини. Прес-служба

         10 вересня відбулись аукціонні торги необробленою деревиною державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ заготівлі четвертого кварталу 2018 р. Торги проводила ТБ «ТСБ «Галконтракт».

Як і анонсувалось торги відбулись у два етапи:

1 етап: аукціон у форматі електронних торгів;

2 етап: аукціон торгів з голосу.

На першому етапі продавалась дровяна деревина усіх порід – перша електронна сесія, та фанерна сировина для лущення і техсировина для ВПМ – друга електронна сесія.

На електронних торгах приймало участь понад 40 покупців та було реалізовано понад 55 % виставленої лісопродукції. Повністю було продано фанерну сировину для лущення, технологічну сировину та дрова паливні твердих порід.  Не реалізованими залишились дрова та технологічна сировина хвойних та мягколистяних порід.

На торгах з голосу приймало участь 115 учасників – переробників деревини. Торги відбулись у спокійній обстановці. За попередніми даними було реалізовано понад 75 % від виставленого обсягу необробленої деревини. Як показали торги на даний момент не користується попитом на ринку пиловник ялиці та модрини.

Всю інформацію в розрізі підприємств та сортиментів ми висвітлимо після отримання результатів аукціонів з товарної біржі.

Слідкуйте за нашими новинами.

 

 

Відділ лісових ресурсів, машин

та технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління