Лісівники Львівщини зустрілись з народним депутатом Верховної Ради України Лопушанським А. Я.

18 вересня 2018р, Новини. Прес-служба

 

         17 вересня цього року відбулась зустріч народного депутата Верховної ради України Лопушанського А. Я. з  керівниками та працівниками державних лісогосподарських підприємств гірської частини області.

         На зустрічі народний депутат проінформував присутніх про його депутатську діяльність. Працівниками лісогосподарських господарств було піднято ряд питань, які стосуються роботи лісогосподарських підприємств, а також щодо розгляду проектів законодавчих актів Верховною радою України, які стосуються лісової галузі.

         Перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Целень Я.П. повідомив народного депутата про можливі наслідки дії нового Закону України від 10.07.2018 № 2497-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств», згідно якого було внесено поправку до статті 273 Податкового кодексу України, що передбачає сплату земельного податку на лісові землі. Дія даного закону  може призвести до повного банкрутства лісогосподарських підприємств. У зв’язку з цим було передано народному депутату напрацьовані пропозиції щодо внесення змін до Податкового кодексу України в частині оподаткування лісових земель, а також пропозиції до законодавчих актів щодо покращення врегулювання питань лісового господарства і було висловлено прохання виступити із цими законодавчими ініціативами у Верховній Раді України. Повідомив, що Львівською обласною радою підготовлено проект звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України про внесення змін до Податкового кодексу України в частині оподаткування лісових земель земельним податком.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління