Кожен, хто прийшов до лісової галузі знає, що займається благородною справою, - Володимир Бондар на урочистостях з нагоди ювілею Національного лісотехнічного університету

12 жовтня 2018р, Новини. Прес-служба

 


IMG_7098

Національний лісотехнічний університет України святкує 145-літній ювілей створення і 25-річчя надання статусу університету. Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар взяв участь в Урочистій академії з нагоди святкувань в Львові, де зазначив, що попри ненайкращі часи для лісової галузі та України загалом, професія лісівника сьогодні є однією з найбільш необхідних.

«Я знаю, що складні часи минуть, а робота в лісі та професія лісівника були, є і залишатимуться шанованими в нашій державі. Дуже приємно, що за всі 145 років традиції лісівничої освіти тільки примножуються і з року в рік тисячі молодих людей обирають одну з кращих і найцінніших професій – професію догляду за найбільшим природним скарбом – за лісами. Сьогодні близько 50 вищих навчальних закладів надають дипломи про вищу лісівничу освіту, але тільки деякі з них можуть справді навчити людей працювати в галузі і бути лісівниками. Національний лісотехнічний університет займає серед них чільне місце. Я пишаюся, що мав честь навчатися тут. І мені дуже приємно від імені багатотисячного колективу лісівників України привітати заклад, який впродовж майже півтора століття втримує позицій найкращого професійного вищого навчального закладу!», - сказав Володимир Бондар.

У вітальному слові заступник Голови Держлісагентства також зазначив, що всім причетним до лісової галузі сьогодні важливо  працювати над тим, щоб суспільство чуло слово лісівника – слово фахівця, господаря і людини, яка піклується про ліс.

«Всім, хто викладає у навчальних закладах лісову справу; усім, хто працює в галузі; усім, хто створює умови для роботи лісівників – слід гучніше і частіше говорити про свою роботу. Суспільство повинно знати, що кожен, хто прийшов до лісової галузі впевнений – він займається благородною справою», - наголосив Володимир Бондар.

IMG_7100

 

10762082880_IMG_4095_1

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління