Фахівці Управління вивчають нову техніку для роботи в лісі

23 жовтня 2018р, Новини. Прес-служба

Фахівці Львівського обласного управління лісового та мисливського гсподарства взяли участь у показі-презентації інноваційного форвардера 208 F 10 WD - лісової машини, розробленої спеціально для роботи на понижених, зволожених ґрунтах. Презентація проходила у ландшафтному заповіднику в місці злиття річок Нямунас та Невежис в містечку Пунія (Литва).

Спеціалістів з управління на презентацію запросили виробники форвардера – провідна німецька компанія у галузі виробництва лісових машин «HSM». Фахівці компанії презентовану машину розробили  в рамках проекту “FORWARDER 2020”, а його базовою моделлю став форвардер 208F.

Особливістю машини є нова система електроніки, нова розробка гідроакумулятора для роботи маніпулятора та додатковий міст до заднього тандему.

Показ відбувався на вільховій лісосіці з дуже заболоченими ґрунтами – і навіть в таких умовах форвардер впорався зі своїми завданнями, а оператор показав найвищу майстерність і усі можливості нової машини.

Важливою складовою зустрічі був нетворкінг та обмін досвідом. Усі учасники мали змогу поставити запитання виробникам лісової машини та оператору, поспілкуватися між собою та перейняти досвід колег з різних країн. Такі заходи дають змогу дізнатися про нові можливості, налагодити контакти та в перспективі перейняти кращі практики та технології для ефективнішого ведення лісового господарства.

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління