На Львівщині завершено весняну лісокультурну компанію 2012 року

14 травня 2012р, Новини. Прес-служба

Лісівники Львівщини завершили весняні лісокультурні роботи.

Весною цього року працівниками держлісгоспів Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства посаджено 1368 га лісових культур, що становить 106% до плану весни. Поряд з цим проведено доповнення існуючих лісових культур на площі 1400 га.

Під час проведення таких робіт було висаджено понад 10 млн. шт. сіянців та саджанців деревних порід (сосни звичайної, ялиці білої, модрини європейської, дуба звичайного, бука лісового, клена явора, вільхи чорної та інших).

На лісових ділянках з багатими умовами проростання, завдяки якісному виконанню робіт по заготівлі деревини вдалося досягти якісного природного відновлення лісу, їх площа становить майже 1000 га.

Поряд з лісовідновленням лісівники також систематично працюють над питанням збільшення лісистості області, так в цьому році створено 10 га нових лісів на еродованих, малопродуктивних землях. На даний час питання створення нових лісів напряму залежить від процесу надання відповідних земельних ділянок для лісорозведення громадами сільських та селищних рад.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління