Віктор Сівець: Цього року підприємствами Держлісагентства буде побудовано шість мисливських вольєрних господарств

23 травня 2012р, Новини. Прес-служба

В 2012 році в шести регіонах України, а саме АР Крим, Волинській, Житомирській, Київській, Рівненській, Сумській областях в мисливських угіддях державних підприємствах планується побудувати сучасні вольєри для розведення диких мисливських тварин площею по 200-250 гектарів. Всі вольєри будуть побудовані за власні кошти лісомисливських господарств Держлісагентства.

Вольєрні господарства мають великі можливості для розведення і подальшого випуску мисливських тварин у природне середовище для підвищення продуктивності мисливських угідь та збільшення популяції диких тварин. За словами голови Держлісагентства Віктора Сівця щороку в дику природу буде випущено від 300 голів худоби.

«Україна має великі перспективи для розвитку вольєрного господарства. Найбільш вдалими видами для розведення у вольєрах в Україні є дикий кабан, олень європейський, олень плямистий та лань» - зазначив Віктор Сівець.

«Створені вольєрні господарства будуть сприяти збагаченню мисливських угідь тваринами та покращать економічні показники мисливського господарства вцілому» - наголосив Віктор Сівець.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління