Ліс любити вчимо з дитинства

12 квітня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Діти не вміють приховувати свої відчуття, а вміють дарувати радість і виявляти любов. Щира усмішка, блиск в очах, радість в душі — це ті емоції, які сьогодні побачив директор ДП «Рава-Руське ЛГ» — Косовський А. П. та голова первинної профспілкової організації— Довба О. В. завітавши з саджанцями в ДНЗ № 3 м. Рава-Руська, щоб озеленити територію та показати маленьким друзям, що таке дерево і як воно народжується. Вони переконались, коли є ліс, то вже іграшки не потрібні. Бажання діток посадити дерево і зробити свою країну кращою заслуговує поваги.

Цінувати дерева, любити ліс, берегти природу — це ті якості, які в собі має виховати кожна людина, навіть якщо вона ходить поки лише у дитячий садок, так вважає Косовський А. П.: «Ліс любити потрібно з дитинства, сьогодні діти посадили своє дерево, тим самим забезпечити себе киснем, адже одне дерево за рік виробляє 100-200 кг кисню, цього достатньо для дихання людини впродовж цілого року. Ще зовсім маленькі, а вже зробили вклад у своє майбутнє.»

Директор лісгоспу діткам показав техніку садіння лісових культур, розповів про догляд за ними, адже можливо посаджене сьогодні дерево допоможе вибрати майбутню професію.

Виховувати і оберігати — це ті якості, якими володіють працівники ДНЗ № 3 м. Рава-Руська. Спостерігаючи, як вони допомагали озеленити територію дитячого садка, можна сказати з впевненістю — «з турботою до дітей і любов’ю до лісу», саме таким принципом живуть вихователі.

 

Ключові слова:

ДП «Рава-Руське ЛГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління