Робочий візит голови Громадської Ради при Держлісагенстві України Василя Масюка в Бібрський лісгосп

15 липня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

 

12 липня в Бібрському лісгоспі відбулась нарада з участю всієї державної лісової охорони на яку був запрошений голова Громадської Ради при Держлісагентстві України Василь Масюк.

У своєму виступі Василь Масюк ознайомив присутніх з ситуацією, яка склалась на даний час в лісовій галузі.

Розповів про основні напрацювання Львівського ОУЛМГ із забезпечення відкритості і прозорості в діяльності обласного управління та інших  лісогосподарських підприємств. Окреслив бачення, щодо висвітлення роботи лісгоспу у друкованих ЗМІ та інтернеті. Залучення громадськості до прийняття рішень щодо лісів, практикування проведення виїзних семінарів, прес-турів, посадки лісів та інших лісівничих заходів з залученням представників влади, громадськості, журналістів та шкільної молоді. Василь Масюк провів цікаву і змістовну розмову на тему ведення лісового господарства, та співпрацю з громадськістю. Розповів про співпрацю з проектом ГО «Друзі лісу. Львівщина». Випуск спільного буклету «Правда про ліс», інформаційне наповнення новинами веб-сайту «Друзі лісу» та групи «Друзі лісу. Львівщина» у мережі Фейсбук».

На нараді обговорили роботу підприємства у І-му півріччі 2019 року та стан організації роботи щодо взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації. Після наради було проведено також і огляд форменого одягу нового зразка.

Нову форму затвердили в Державному агентстві лісових ресурсів України, єдиного зразка. Вона однотонна, кольору оливи (темно-зелена), складається із зимового, демісезонного та літнього костюмів. Зразки кожного елементу одягу – від взуття до головних уборів – теж затверджено.

Ця нова форма, буде використовуватись працівниками лісової охорони лісгоспу щоденно, при виконанні своїх посадових обов’язків.

Необхідність затвердження нового форменого одягу для працівників державної лісової охорони виникла і тому, що на сьогодні наше суспільство дуже мілітаризоване, в країні продається дуже багато різного камуфльованого одягу.

При цьому в Законі України «Про військовий обов’язок і військову службу» прописано, що заборонено носити форму, яку використовують Збройні Сили України.

Під час проведення огляду, директор лісгоспу Володимир Борщ, наголосив на правилах насіння форменого одягу і норм поведінки працівників державної лісової охорони під час виконання ними своїх посадових обов’язків, а також недопущення порушення дисципліни.

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління