Бережи природу! Будь патріотом!

12 серпня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Навіщо вивозити сміття на спеціальне сміттєзвалище і платити за це гроші, якщо можна просто викинути його в лісі абсолютно задарма? Напевно цим керуються люди, які своїми діями перетворюють ліси у стихійні сміттєві звалища. Для того, щоб знищити ліс, не обов’язково його вирубати – можна просто його засмітити. Прикро усвідомлювати, що безлад, створений людьми сьогодні, залишить вагомий негативний слід на багато років вперед. Важко і прикро дивитися на таке варварське ставлення до лісу. Він може вистояти проти будь-якого лиха, однак проти людини – безсилий. Людина може знищити ліс, завдати колосальних збитків природі і майбутньому поколінню.

Берегти ліс, не завдавати йому шкоди, не смітити – істини відомі кожному. Чому ж про них так часто забувають? Тим, хто везе сміття до лісу слід також пам’ятати:  засмічення лісів відходами тягне за собою накладення адмінштрафів. Порушникам відповідно до статті 73 адміністративного кодексу України загрожує штраф від двадцяти п’яти до п’ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Та найбільш важливо усвідомити кожному, що наша країна – це наша домівка. І берегти природу це також патріотизм. А патріотом України повинен бути кожен, хто вважає себе українцем.

ДП "Бібрський лісгосп"

Ключові слова:

ДП "Бібрський лісгосп"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління