Щоб привернути увагу суспільства до праці лісівників в ДП «Самбірський лісгосп» проводять заходи в рамках Лісівничого тижня

12 вересня 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

З нагоди професійного свята – Дня працівника лісу, в ДП «Самбірський лісгосп» проводяться заходи, щоб привернути увагу суспільства до проблем лісового господарства, до праці лісівників підприємства. Лісівник – це не тільки працівник, який забезпечує суспільство деревиною, а це насамперед спеціаліст, який знає про ліс все, знає як доглянути його і примножити.

У рамках Лісівничого тижня, учні 10 класу Опорного закладу Рудківської СЗШ I-III ступенів імені Володимира Жеребного з своїм улюбленим вчителем біології Пацулою Оксаною Іванівною відвідали Рудківське лісництво.

Екскурсію, з тематичною назвою «Стежками Рудківського Дендропарку» провів помічник лісничого Ігор Шептицький.

Молоді юнаки і юначки попробували себе і в ролі лісівника. Проводили догляд за молодими саджанцями в розсаднику та теплицях лісництва, вчилися кубікувати дерева. В кабінеті шкільного лісництва, яке діє при лісництві, з учнями провели лекції на тему: «Гармонізація взаємодії суспільства та природного середовища. Усвідомлення ролі людини і природи».

Серед присутніх були учні Рудківського шкільного лісництва «Росточок», більшість з яких бачать своє майбутнє, пов’язане з лісом.

За інформацією ДП "Самбірський лісгосп"

Ключові слова:

Лісівничий тиждень

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління