Чому потрібно заготовляти деревину, пояснювали вже не ми, а розповідали нам

15 листопада 2019р, Новини підприємств. Прес-служба

Компанія Harts, яка виготовляє меблі із дерева, на один день змінила свій вид діяльності та приїхали у Шклівське лісництво подарувати життя саджанцям дуба звичайного і побачити звідки беруть початок їхні дерев’яні вироби та посадити ліс для наступних поколінь, які також будуть творити шедеври із дерева.

Багато хто, навіть не задумується, що найбільша тривалість життя дерев - це у вигляді вже дерев’яних виробів, так стверджують наші гості: « дерево росте 80-100 років, а після заготівлі він стає довговічним матеріал, який може прослужити не одну сотню років Безліч старовинних дерев’яних церков і будинків тому доказ. Хибна думка у людей, які думають, якщо лісівник заготовив деревину то він знищив її. Заготовляючи деревину лісівники дають їй ще одне життя, адже меблі з натурального дерева, це не одноразова покупка, а інвестиція на довгі роки для всієї родини»!

Посаджені молоді деревця вже ростуть, і якщо наші гості так само якісно і відповідально виготовляють меблі, як садили ліс, то ми впевненні, якість виробів у них неперевершена!

За інформацією

ДП "Рава-Руське лісове господарство"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління