Фахівці обговорили напрацювання Світового банку щодо стану лісової галузі України

6 грудня 2019р, Новини Держлісагентсва. Прес-служба

5 грудня відбувся круглий стіл щодо представлення напрацювань Світового банку з підготовки огляду стану лісового господарства України та обговорення викликів і можливостей.

Як було зазначено, наразі звіт готується командою Світового банку у співпраці з Державним агентством лісових ресурсів України та іншими зацікавленими сторонами. Завершення роботи над звітом очікується в кінці грудня 2019 року.

У засіданні взяв участь т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Віталій Дудка. Він висловив вдячність Світовому банку, який готовий підтримати лісове господарство України, та сподівання щодо пошуку найкращих шляхів розвитку подальшої співпраці.

«Лісове господарство України щодня постає перед багатьма викликами та проблемами – починаючи від проблем з фінансуванням до термінової протидії карантинним інвазивним видам і ліквідації наслідків стихійних лих, що потребує кропіткої фахової роботи», - зазначив Віталій Дудка.

Т.в.о. Голови Держлісагентства також звернув увагу на те, що постійна кропітка праця лісівників зі створення, догляду та охорони лісових масивів, підтримки рекреаційних пунктів, закладів освіти та соціальна робота залишається не поміченою у суспільстві.

Метою круглого столу було отримання зворотного зв’язку від зацікавлених сторін, а також поглядів на виклики й можливості, що постають перед лісовим сектором України. Висновки, сформовані за підсумками обговорення, доповнять висновки, зроблені командою, що працює над звітом, і результати будуть відображені в остаточному варіанті звіту.

Прес-служба Держлісагентства

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління