І там буде ліс!

1 Червня 2021р, Новини підприємств. Прес-служба

У сучасних умовах лісорозведення коли перед лісівниками постало питання вирішення проблем зі збереження та відтворення лісів співробітництво та обмін досвідом у сфері лісового господарства виходить на новий рівень. Збереження, примноження та відтворення лісових насаджень, як головного чинника екологічної рівноваги на планеті стало спільним завданням для державних лісогосподарських підприємств України.
 
Відтак, цими днями у рамках робочого візиту у ДП Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр перебувала делегація з ДП Лиманського лісового господарства Донецької області. Під час зустрічі лісівники побували у цехах переробки та висіву насіння, побували у теплицях вирощування та на полях дорощування садивного матеріалу де ознайомились з виробничими та технологічними процесами, побачили, як вирощують ліс лісівники Львівщини.
 
Під час екскурсії членам делегації пощастило не тільки побачити ай прийняти участь у співпраці ще двох регіонів України. Відтак в рамках співробітництва між лісівниками вони були задіяні в процесі висіву насіння для ДП Овруцького спеціалізованого лісового господарства Житомирської області.
 
Особливий інтерес в учасників поїздки викликав досвід вирощування сіянців сосни з закритою кореневою системою. З метою подальшого перенесення досвіду та впровадження вирощування якісного садивного матеріалу до себе в регіон.
 
Під час екскурсії гості отримали вичерпні відповіді щодо особливостей одержання якісного насіння та вирощування сіянців з закритою кореневою системою.
 
ДП “Львівський ЛСНЦ” – Тут починається ліс!

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління