На нараді головних лісничих обговорили питання відтворення лісів

11 листопада 2021р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 11 листопада,  у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась нарада за участі спеціалістів управління, головних лісничих державних лісогосподарських підприємств та професора Національного лісотехнічного університету України Гузь М.М.

Нараду провів перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Ярослав Целень.

Під час наради обговорювали питання щодо виконання Указу Президента України від 07 червня 2021 року №228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів».

Звернено увагу, що з метою виконання зазначеного Указу необхідно збільшити заготівлю насіння головних лісоутворюючих порід, а також визначитися з площами для лісорозведення у поточному та на наступні роки.

Детально обговорено шляхи виконання завдань щодо виявлення самозалісених та придатних для створення лісів земельних ділянок, а також про направлення клопотань щодо передачі земельних ділянок у постійне користування держпідприємствам.

Прийнято рішення до кінця 2021 року завершити всі польові та камеральні роботи згідно укладених угод з Національним лісотехнічним університетом України щодо проведення атестації новостворених та інвентаризації існуючих об’єктів лісонасіннєвої бази державних лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління