Перемозі бути! Лісу бути!

18 березня 2022р, Новини. Прес-служба

Сьогодні відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке провів голова колегії – начальник управління Анатолій Дейнека.

Лісівники Львівщини продовжують працювати в умовах воєнного стану,  виконують виробничо-господарські роботи на місцях, надають допомогу Збройним силам України, Теробороні, приймають переселенців, які були вимушені покинути свої домівки.

Першочергово забезпечується виконання мобілізаційних завдань згідно догорів, укладених із ЗСУ.

З початку  наступного тижня лісівники Львівщини активно розпочнуть роботи з лісовідновлення у рівнинній частині області.

Для створення лісових культур у 2022 році проведено підготовку грунту на площі 202,1 га. У лісових розсадниках  підприємств  вирощено  10428 тис. шт. стандартного садивного матеріалу.

Звернено увагу керівників підприємств про виконання повного обсягу робіт з лісовідтворення згідно складених проектів лісових культур та природнього поновлення на 2022 рік, а саме: лісових культур 652,6 га, природнього поновлення – 781,1 га, лісорозведення – 132,5 га.

Реалізація необробленої деревини буде здійснюватися як на основі аукціонних договорів, так і за прямими договорами.

Видача сертифікатів  про походження лісопродукції для здійснення експортних операцій буде проводитись незалежно від області реєстрації експортера.

Також, на колегії зазначено, що основною проблемою охорони лісу від пожеж на сьогоднішній день є спалювання сухої рослинності на території області.

Наголошено керівникам підприємств на щоденному патрулюванні майстерських дільниць, проведенні чергувань по лісогосподарських підприємствах у вихідні та святкові дні, активізації роботи рейдових груп по виявленню та притягненню до відповідальності паліїв сухої рослинності, а також на створенні достатньої кількості мінералізованих смуг та догляду за ними.

Також, обговорено питання підтримки лісівників, які брали і продовжують брати участь у виконанні бойових завдань із захисту України унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Голова колегії наголосив на забезпеченні стабільної та високоефективної роботи лісогосподарських підприємств в умовах воєнного стану.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято рішення колегії.

Все буде Україна!

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління