26 липня 2016 року в приміщенні обласного управління відбулось чергове засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

29 липня 2016р, Громадська рада. Прес-служба

     26 липня 2016 року в приміщенні обласного управління відбулось чергове засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
     У засіданні громадської ради взяли участь голова Львівської ОДА Синютка О.М., начальник ЛОУЛМГ Дейнека А.М. та директори підприємств , діяльність яких координується ЛОУЛМГ.
     Голова Львівської обласної державної адміністрації Синютка О.М. привітав членів Громадської Ради та наголосив на головних проблемних питаннях.
Адже на даний час в області навколо лісового сектора спостерігається висока соціальна напруга. Це стосується як державних лісогосподарських підприємствах так і інших постійних лісокористувачів області («Галсільліс», військові інші лісгоспи). Для зменшення цієї напруги потрібна відкрита і прозора діяльність установ лісового господарства під пильною увагою правоохоронних органів та громадськості.
     Обласна державна адміністрація вважає, що ведення лісогосподарської діяльності має здійснюватись на науково - обгрунтованих засадах та згідно експертних рішень профільних наукових установ для забезпечення збалансованого розвитку громад, районів та області в цілому.
Велику увагу слід приділити боротьбі з корупцією в лісовій галузі та запобіганню і виявленню самовільних рубок в лісах області.
     Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що необхідно припинити будь-які спекуляції навколо заборони рубок в лісах області та працювати над розвитком переробки деревини, створенням умов для того, щоб вітчизняні лісопереробники мали пріоритет у забезпеченні деревиною.
На завершення голова облдержадміністрації О.М. Синютка звернувся до членів Громадської Ради з проханням приймати зважені рішення на користь лісового господарства області.
     За результатами засідання прийнято «Положення про Громадську раду при Львівському обласному управлінні лісового і мисливського господарства».
Також рішенням Громадської Ради було обрано 3-х заступників голови та секретаря.
     Громадською радою прийнято рішення утворити у складі ради 4 комісії :
- лісового господарства
- мисливського господарства
- лісопромислового комплексу
- зав’язків з громадськістю.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Громадська рада