Підсумки торгів з продажу лісопродукції

24 грудня 2010р, Новини. Прес-служба

17 грудня 2010 року відбулися біржові торги з продажу лісопродукції підприємствами Львівського ОУЛМГ, заготівлі першого кварталу 2011 року.

Торги показали, що пожвавився внутрішній споживчий ринок лісопродукції. Свідченням цього є велика активність учасників. У торгах взяли участь 78 покупців лісопродукції – це в основному представники малого та середнього бізнесу.

Найбільшою популярністю серед покупців користується лісопродукція дуба та дрова паливні твердих порід. Із виставлених на торги 3760 куб. м. пиловника дуба, продано 3660 куб.м. – 97,3% від виставленої продукції.

Нажаль, попит на пиловники шпилькових порід (ялина, ялиця) та пиловник бука на внутрішньому ринку залишається досить низьким. По цих сортиментах реалізовано 30 – 35% від виставленої продукції.

Це підтверджує те, що в західному регіоні відсутні серйозні деревообробні підприємства (за виключенням "Барлінек", "Еномеблі") які могли б використати наявний ресурс.

Взагальному по підприємствах обласного управління реалізовано 46% виставленої на торги лісопродукції.

У зв'язку з цим, та з метою додаткового залучення споживачів лісопродукції, які по тих чи інших причинах не змогли прийняти участь в торгах 17/12/2010 року підприємства Львівського ОУЛМГ оголошують повторні біржові торги 05/01/2011 року на товарній біржі "Українська спеціалізована лісова біржа". Повторні лоти виставлені на сайті біржі. Всіх запрошуємо прийняти участь у повторних біржових торгах.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління