Підводим підсумки роботи лісогосподарських підприємств за 2017 рік

3 січня 2018р, Новини. Прес-служба

Згідно даних системи електронного обліку деревини (ЕОД) обсяг заготовленої ліквідної деревини лісогосподарськими підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в 2017 році склав 913,4 тис. м3, що на 39,3 тис. м3 менше в порівнянні з 2016 роком.

Дані в розрізі лісогосподарських підприємств наводимо в таблиці.


Обсяг заготівлі та реалізації деревини в 2017 році підприємствами Львівського ОУЛМГ

Вся заготовлена деревина проведена через систему ЕОД. Електронний облік деревини це система фіксації та оформлення руху деревини із застосуванням засобів автоматизації на усіх етапах лісозаготівельних робіт. Робота в системі дає можливість керівникам підприємств оперативно, достовірно в поточному часі оперувати абсолютно усіма даними щодо руху лісопрдукції: заготівлі, переміщення, вивезенню та реалізації лісопродукції покупцям.

У 2018 році усі лісогосподарські підприємства управління продовжуватимуть вносити дані про заготівлю та реалізацію деревини в систему ЕОД та оновлювати існуючі засоби ЕОД на більш сучасні.

Система ЕОД потребує постійного оновлення, над чим працюють розробники програмного забезпечення. Користувачі системи ЕОД державні лісогосподарські підприємства, постійно вносять свої пропозиції щодо покращення роботи системи.

Надіємось, що у 2018 році система електронного обліку деревини (ЕОД) запрацює в усіх постійних лісокористувачів.


Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління