Робоча зустріч

8 лютого 2018р, Новини. Прес-служба


За ініціативою ГО «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини» відбулась робоча зустріч з деревообробниками Старосамбірського району. Зустріч проходила в районній державній адміністрації під головуванням голови державної адміністрації Бонк О. Е.

У зустрічі приймали участь представники малого та середнього деревообробного бізнесу Старосамбірського району, директор ДП «Старосамбірське ЛМГ» Мрочко Ю. М., директор Турківського лісгоспу «Галсільлісу» Єдинак Д. Я., генеральний директор «Галсільлісу» Мельник В. М. , заступник начальника Львівського ОУЛМГ Громяк Ю. О., заступник голови Старосамбірської районної ради Мартич М. І.

Основне питання, яке піднімали деревообробники району – недостатня кількість сировини для забезпечення роботи підприємств.

У своїх виступах директора лісогосподарських підприємств Мрочко Ю. М. та Єдинак Д. Я. сказали, що найбільшою перепоною у роботі лісогосподарських підприємств є блокування сільськими громадами лісозаготівельних робіт. У зв’язку з цим на ринок не поступає значна кількість сировини для деревообробників. Лісогосподарські підприємства району можуть згідно матеріалів лісовпорядкування збільшити обсяги лісозаготівель мінімум 1,5 рази.

Для того щоб розуміти скільки лісосировини потрібно для переробки місцевим деревообробникам потрібно провести реєстр усіх деревообробних підприємств, що легально функціонують, з точною потребою у сировині. Лише тоді можна звести баланс сировини на рівні району. Це відмітив у своєму виступі Громяк Ю. О. Але можна з впевненістю говорити, що при спільній взаємодії місцевих органів влади, лісогосподарських підприємств, місцевих деревообробників можна вирішити проблему забезпечення сировиною існуючі в районі деревообробні підприємства.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління