Всеукраїнські змагання вальників лісу 2018 року

3 вересня 2018р, Новини. Прес-служба

30 серпня 2018 року на базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського обласного і по місту Київ управління лісового та мисливського господарства Держлісагентства України відбулися XXI Всеукраїнські конкурс-змагання вальників лісу.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства у цих змаганнях представляли переможці обласних змагань майстер лісу ДП «Сколівське лісове господарство» Рибак Василь та звалювальник лісу ДП «Бродівське лісове господарство» Островський Володимир.

Змагання вальників проводилися за правилами Міжнародної асоціації вальників лісу (IALC) у п’яти номінаціях: заміні ланцюга бензопили, комбінованому і точному розпилюванні колод, обрізуванні гілок та звалюванні дерев. У цьому році в змаганнях взяли участь 25 команд, серед яких і юніори.

Представники Львівщини, попри свій молодий вік (20-24 роки) та першочергове хвилювання, досить вдало виступили на змаганні, зайнявши підсумкове сьоме місце серед дорослих-професіоналів (Рибак В.) та четверте місце серед юніорів (Островський В.). При тому, майстер лісу Рибак Василь виборов два перші місця на окремих етапах змагання: заміні ланцюга бензопили і точному розпилюванні колод.

Окрім самих змагань, учасники конкурсу та представники обласних лісогосподарських управлінь галузі мали можливість обмінятися особистим досвідом, поділитися думками і враженнями від самих змагань та повсякденної роботи, вдуматися і перейнятися словами виступаючих щодо високого ризику отримання виробничих травм на лісозаготівельних роботах, неухильному дотриманні вимог охорони і безпеки праці, важливості, високому професіоналізмі та відповідальності професії вальника лісу.

Відділ лісових ресурсів, машин та

технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління