Сколівський лісгосп завершує лісокультурну кампанію 2018 з перевиконаними планами

22 жовтня 2018р, Новини. Прес-служба

Під час цьогорічної лісокультурної кампанії лісівники ДП "Сколівське лісове господарство" засадили 41 га лісу. Цей показник навіть більший за плановий (плановий - 39 га). Відтак, на лісництвах підприємства засадили всі лісосіки 2017 року і навіть місця свіжих зрубів цього року на площі 2 га. Під природне заліснення залишили 55 га - це ті ділянки, де достатнє природне поновлення головних лісоутворюючих порід. 

Окрім робіт з лісовідновлення, на підприємстві також проводили виправлення лісових культур та природного поновлення. В цьому напрямі також перевиконали план - при запланованих 80 га лісівники доповнили та ввели культури, яких бракувало на лісових ділянках загальною площею 98 га.

Skole

Завершилась також і осіння посадка лісових культур. Лісівники підприємства посадили 5 га лісових культур в Орівському, Довжківському та Митянському лісництвах. В останньому, незважаючи на значне природне поновлення смереки, ялиці та клена-явора, посадили модрину європейську розміщенням 4х4 м, що дасть змогу отримати високопродуктивне, різнопородне, різновікове та багатоярусне насадження. 

Провідний інженер з лісових культур Лопушанський Р.І.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління