Лісівники Львівщини перевірили свої рекреаційні пункти напередодні ЄВРО-2012

5 Червня 2012р, Новини. Прес-служба

Напередодні футбольного чемпіонату ЄВРО-2012 працівники Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства спільно з представниками засобів масової інформації провели огляд рекреаційних та еколого-просвітницьких об’єктів що розташовані в лісгоспах області.

Особливу увагу оглядачі приділили санітарному стану придорожніх лісів. Слід відмітити, що навесні цього року лісівниками Львівщини вздовж автомобільних доріг було ліквідовано 163 стихійних та упорядковано 61 постійних сміттєзвалищ.
До ЄВРО-2012 працівники лісових господарств області створили 19 нових рекреаційних пунктів та капітально відремонтували уже існуючі. Інспектуючи їх працівники апарату управління перевіряли доглянутість території, оформлення інформаційних знаків та аншлагів.

Загалом протягом перевірки суттєвих зауважень виявлено не було, тож лісівники Львівщини сподіваються, що іноземним гостям запам’ятається не лише перебування на стадіонах та фан–зонах але і відпочинок на лоні чарівної української природи.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління