МИСЛИВЦІ - УТРИМАЄМОСЬ, ЗБЕРЕЖЕМО І ДОПОМОЖЕМО

10 серпня 2022р, Оголошення. Прес-служба

МИСЛИВЦІ - УТРИМАЄМОСЬ, ЗБЕРЕЖЕМО І ДОПОМОЖЕМО

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства інформує мисливців та мисливські колективи області про встановлення обмежень щодо ведення мисливського господарства та проведення полювання в період воєнного стану на території Львівської області.

З метою запобігання реальній небезпеці життю і здоров’ю населення області та з метою запобігання загрози реального скоєння терористичних актів і забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану на території області, Головою Львівської обласної військової адміністрації підписано

 
Цим наказом заборонено полювання на території області. Дозволяється тільки регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів, себто лисиці рудої, вовка, єнотоподібної собаки та інших видів, які своєю життєдіяльністю створюють небезпеку та загрожують життю і здоров’ю людей.

Зважаючи на те, що мабуть краща частина нашого народу воює, захищає нашу націю, цілісність держави та демократичні світові устої буде не справедливо щоб інша частина нашого суспільства полювала.

Отже, звертаємось до усіх мисливців області з розумінням віднестися до тимчасового припинення полювання, та спрямувати свої зусилля на охорону, відтворення та примноження звірів та птахів рідного краю.

 

Головний мисливствознавець                                                                    Василь Бурмас

Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Перегляд статті