На Львівщині розпочалась весняна лісокультурна компанія 2016 року

10 березня 2016р, Головна. Прес-служба

На території державних лісогосподарських підприємств, переважно рівнинної частини Львівщини, вже розпочалася весняна лісокультурна компанія. В перший тиждень її проведення підприємствами Львівського ОУЛМГ створено лісові насадження на площі понад 200 га, де висаджено близько 1000 тис. шт. сіянців головних лісоутворюючих деревних порід.

З метою громадського контролю за якістю проведення лісокультурних робіт і відповідно до розпорядження Львівського ОУЛМГ від 01.12.2015 року № 18 «Щодо механізмів громадського контролю в лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ» на сайтах державних лісогосподарських підприємств управління та офіційному сайті Львівського ОУЛМГ www.lvivlis.com.ua висвітлено зведені відомості проектів лісових культур та природного поновлення на 2016 рік.

В цьому році, уже традиційно 11-й рік поспіль, буде проводитись всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка стартуватиме  21 березня у «Всесвітній день лісівництва».

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства запрошує громадськість долучитися до весняної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» та власноручно прийняти участь у садінні лісових культур та інших заходах, які будуть заплановані в рамках акції.


Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

тел. 297-61-21


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Перегляд статті