На Львівщині затверджені ліміти спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань

27 липня 2015р, Головна. Прес-служба

Відповідно до ст. 31, 72, 73 Лісового кодексу України, за поданням Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівською обласною державною адміністрацією видано розпорядження від 27.07.2015 № 355/0/5-15 «Про затвердження лімітів спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань», яким передбачено заготівлю в лісах області:

- чорниці звичайно - 893т;
- малини звичайної - 33т;
- ожини звичайної - 94,4т;
- горобини звичайної - 11,5т;
- грибів білих - 33т;
- опеньок осінній - 117т;
- новорічних ялинок - 27,3тис.шт.

Суб’єктам підприємницької діяльності для отримання дозволу (лісового квитка) на заготівлю (плодів, ягід, грибів тощо) необхідно звертатись до постійних лісокористувачів (лісогосподарських підприємств), яким затверджені ліміти.

Адреси та контакти лісгоспів можна знайти на сайті Львівського ОУЛМГ www.lvivlis.com.ua/uk/contacts_enterprises/.

За спеціальне використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань за умови повного використання лімітів очікується надходження в розмірі близько 1млн. грн. до місцевих бюджетів.

Відділ лісового господарства

Львівського ОУЛМГ

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Перегляд статті